Asennus- ja urakointipalvelut

Asennus ja urakointipalvelussa toteutamme energiansäästö ja ilmanvaihdon modernisointi ratkaisuja. Vastaamme toimituksesta alusta loppuun avaimet käteen periaatteella. Toimitus sisältää myös sähkö ja rakennusautomaatiolaitetyöt. Osa asennustyöstä tehdään konehuoneissa. Osa taas asunnoissa. Olemme tottuneet toimimaan ihmisten kodeissa ja käyttäydymme niissä asukkaat ja heidän omaisuus huomoiden.

Puhaltimien vaihdot ja asennuspalvelut

IV koneisiin voidaan vaihtaa puhaltimia, lämmöntalteenottolaitteita, suodatinyksiköitä, sulkupeltejä ja automaatiolaitteisiin

Kammiopuhaltimet

Ilmanvaihtokoneisiin vaihdetaan EC-puhaltimia jotka säästävät sähköä paljon ja ovat portaattomasti säädettävissä. Uudet kammiopuhaltimet ovat hiljaisia energiatehokkaita

Huippuimurit

Huippuimurit on hiljaisia ja energiatehokkaita ja monenlaiset automaatiolaitteet tukevat niiden ohjausta. Viemme vanhat puhaltimet pois. Nyrkkisääntö on että kannattaa vaihtaa kaikki hihnakäyttöiset puhaltimet pois ja korvata uusille.

IV -koneiden vaihdot ja asennukset.

Voimme vanhat koneet kokonaan uuteen niin sanottuun yksikkö koneeseen kokoamme koneen palakoneena. Käytämme alan tunnettuja merkkejä.

Lammöntalteenottoratkaisut

Poistoilmalämpöpumppu ja poistoilmalämmöntalteenottoratkaisuilla voit säästää energiaa 30-40% lämmitystarpeesta.
Lämpöätalteenottavilla raitisilmaventtiileillä 38-50%.
Pyörivän lämmöntalteenoton oneilla jopa 80 %.